Scanning i Nord - Tromsø og Trondheim!

 

Vi har etablert kontakt med MR-institutt i Trondheim og Tromsø og jobber med å få avtaler for å MRI scanne hunder i disse to byene. Det dreier seg her om 3 aktive parter – MR instituttet med maskin og radiolog, en veterinær som sedeterer hundene, sjekker chip og foretar helsekontroll, og en avleser for bildene som utsteder den endelige attesten.

 

Tromsø 21.august 2010

Scanning på Curato Tromsø  med veterinær Bente Akselsen ved Dyreklinikken Tromsø (tidligere Tromsdalen dyreklinikk). Det vil foretas en prøvescanning i Tromsø i juni, for å kontrollere at korrekte bilder blir tatt, tidsbruk mv.

Pris Tromsø for veterinær og MRI: kr. 2500,- (kr.1500 for MRI, kr.1000 for veterinær)

Avlesning av bildene betales til Ellen Enger Müller,kontonummer 1590 16 36610, kr. 380,-.

 

Trondheim

Grunnet manglende interesse er scanning i Trondheim utsatt på ubestemt tid. Ønsker du å scanne din(e) hund i Trondheim så ta kontakt med oss.  

 

Avlesning av bildene

Bildene fra Tromsø og Trondheim sendes på cd til Clare Rusbridge i England for avlesning. Sammen med bildene legges dette skjema http://www.veterinary-neurologist.co.uk/syringomyelia/docs/smmriscreenform.pdf ferdig utfylt, samt en kopi av stamtavla fra NKK. Svar sendes direkte til eier på e-post.

 

Avlesningen koster £35 ved betaling direkte til bank, eller ved bruk av Paypal £38. Ved bruk av paypal gå til https://www.paypal.com/no. Du må registrere en egen konto, og mottakers e-post er  <neuro.vet@btinternet.com>. Ved betaling i bank benyttes følgende (kontonavn Clare Rusbridge)

IBAN number GB68 NWBK 6024 0769 5841 33BIC NWBK GB 2L

 

Spørsmål og påmelding

Har du spørsmål, eller ønsker å melde på din hund – send en mail til scanninginord@syringomyelia.no, hvor Ellen Enger Müller svarer. Koordinatorene har selvsagt taushetsplikt.

Vi ber om at også de som har meldt sin interesse tidligere per telefon sender påmelding til denne mailadressen. Ved stor pågang vil plassene fylles opp fortløpende. Max antall hunder per dag vil settes etter prøvescan i juni.